Nieuws en activiteiten

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de activiteiten die het kennisplatform organiseert waaronder de kennistafels en het kenniscongres. Ook vind je de hier een overzicht van de onlangs toegevoegde duidingen en rapporten.

Kennistafel 'Cultureel erfgoed' op 12 december a.s.

De eerstvolgende kennistafel heeft als thema 'Cultureel erfgoed' en vindt plaats op donderdagmiddag 12 december 2019. Interesse? Lees meer over de kennistafels.

Sfeerverslag Kenniscongres Sterk Groningen!

Op donderdag 26 september vond het kenniscongres Sterk Groningen! plaats voor bewoners en experts. Tijdens dit congres werd bestaande en nieuwe kennis over het Groningse gaswinning en aardbevingsdossier gepresenteerd, met specifiek de focus op leefbaarheid en techniek. 

Bekijk het sfeerverslag van het congres en een link naar de op die dag gemaakte foto's.

Uitverkocht kenniscongres Sterk Groningen! op 26 september jl.

Op donderdag 26 september vond het kenniscongres Sterk Groningen! plaats in de proeftuin en testhal van BuildinG in Groningen. Het congres, georganiseerd door het Kennisplatform Bouwen en Versterken en het Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen, gaf ruim 200 bezoekers inzicht in de huidige kennis omtrent techniek en leefbaarheid in het aardbevingsdossier. Lees meer over het kenniscongres

Recent geplaatste duidingen en rapporten

Verslag kennistafel 'Infra'

Het verslag van de kennistafel 'Infra' van 12 september jl. is onlangs gepubliceerd en hier te bekijken: verslag van kennistafel 'Infra'

Lees mee over de kennistafels